Untitled
18 dec 2015
week 131: 11 t/m 17 december

Laura heeft het op 11 december weer erg goed gedaan op de Peuterspeelzaal. Toen ik haar opgehaald heb, hebben we met zijn tweetjes boodschappen gedaan en daarna zijn we Bas op gaan halen. We zijn samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld. Na het avondeten hebben Bas, Laura en ik nog spelletjes gedaan en daarna zijn ze lief gaan slapen.
Op 12 december zijn Bas, Laura en Mark de eendjes gaan voeren. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique, oom Anton, Esther, Lars en Thijs kwamen ook nog.
We zijn op 13 december naar Fanny geweest, die vandaag haar verjaardag vierde. Bas en Laura hebben fijn gespeeld! Daarna zijn we naar opa en oma Van Aerle geweest, waar we samen met tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Willeke en oom Teun hebben gegourmet.
Op 14 december is Laura bij opa en oma Van Aerle geweest, omdat ik naar de mondhygiënist moest. Ze heeft fijn met opa gespeeld! We hebben samen nog wat gedronken en daarna zijn we Bas weer gaan halen voor de middagpauze. ’s Middags na school zijn we lekker naar de supermarkt gewandeld.
Laura is op 15 december weer naar de Peuterspeelzaal geweest. Ze had Nijntje in de gang laten vallen en zonder dat ze het wist, heb ik die aan juf Astrid gegeven. Ze heeft Nijntje ergens neergelegd, zodat, als Laura het nodig had, ze Nijntje konden geven. Ik hoop dat ze wat meer los komt van Nijntje, want daar loopt ze echt altijd mee te sjouwen. Overal waar Laura is, is Nijntje ook. Ze neemt hem mee op de fiets, naar het schoolplein als we Bas wegbrengen, naar de winkel, ze moet erbij zitten met eten. Ze heeft Nijntje één keer een kusje gegeven en verder heeft ze er niet om gevraagd. Dat is toch al een heel mooie stap ;-). ’s Middags kwamen Lieke, Julian en Sophie op bezoek. Laura heeft fijn zitten puzzelen en daarna heeft ze fijn mee gespeeld, al waren ze het er niet altijd over eens wie er met wat mocht spelen…
Toen we Bas op 16 december van school gehaald hadden, zijn we bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook.
Op 17 december heeft Laura weer veel gepuzzeld. Ze heeft voor het eerst een puzzel van 35 en daarna nog een van 50 stukjes helemaal alleen gemaakt!
Op het schoolplein begint Laura tegen álle moeders te praten. Ze showt Nijntje, laat zien dat ze kan springen, roept als ze van de glijbaan gaat naar de moeders die daar in de buurt staan, laat stokken zien die ze gevonden heeft; iedereen kent het meisje met de roze jas en het blauwe konijn...








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative